Kravet til maksimalt luftlekkasjetall er 0,60 (n50, luftskifte pr.time ved 50 Pa undertrykk). Det er i løpet av byggeperioden gjennomført 3 trykktester på forskjellige deler av bygget og med meget gode resultater; 0,12 – 0,26 – 0,34

Den avsluttende trykktestingen av hele bygget ble gjennomført den 20.april av Rambøll AS, og viste kun et luftlekkasjetall på 0.23. Det er rundt 60 prosent bedre enn kravet.

Representanter fra byggherren og Enova ved Frode Olav Gjerstad overvar den meget vellykkede trykkprøvingen.

God planlegging, samarbeid og ikke minst utførelse på byggeplassen gir gode resultater. BundeBygg AS har gjort en særdeles god jobb på de bygningstekniske arbeidene, skriver GK i en pressemelding på sine hjemmesider.

Byggherren påpeker at det er tydelig at alle har lagt ned mye tid i opplæring, og at det gode samarbeidet mellom byggeplassledelse og håndverkere har bidratt til at resultatet har blitt så utmerket. BundeBygg AS har benyttet noen av sine mest erfarne håndverkere som har lagt ned mye ære og godt arbeid i sin utførelse.
- Ved selvsyn er det klart at det krever mye kunnskap for å kunne få alle detaljene på plass i riktig rekkefølge og med de rette produktene.Vi har fått mange positive tilbakemeldinger om gode arbeidsforhold på byggeplassen og godt samarbeid med alle involverte på stedet. Dette er et helt nødvendig for å få et så godt sluttprodukt som overhode mulig, og et bygg som tilfredsstiller alle krav både for brukerne og for byggeier,opplyser GK videre på sine nettsider.