Smarttelefoner og nettbrett blir en stadig mer naturlig del av hverdagen vår, og vi tar det for gitt at personer sjekker e-postmeldinger og surfer på nettet med mobile enheter. Schneider Electric InSideControl viderefører denne trenden ved å gjøre smarttelefoner og nettbrett om til en fjernkontroll for bygningsfunksjoner.

- InSideControl er perfekt til fjernstyring av hus og hytter når vi ikke er til stede. IP-kamera kan også integreres for oversikt over bevegelser rundt huset/hytta. Den er enkel å konfigurere ved hjelp av InSideControl Builder, og enda enklere å synkronisere til din smarttelefon, sier Fredrik Persson, Project Manager KNX i Schneider Electric.

Enten det er i et privat hjem eller i små kontorbygninger, som en del av en ny installasjon eller opprustning av eksisterende KNX-installasjoner – dette er den raskeste og enkleste måten å implementere mobil bygningsstyring på.

Appen fungerer for både Apple iOS og Android, på smartphone og nettbrett. Appen er gratis og lastes ned fra AppStore eller Google Play. Ingen lisenser eller servere behøves, og konfigurasjonen gjøres i en veldig brukervennlig programvare.