Styringen gir både tekniker og sluttbrukeren oversikt og full kontroll over inneklimaet, samt tilgang til mange funksjoner som sikrer korrekt drift av ventilasjonssystemet, skriver Airmaster i en pressemelding.

Noen av Airlinqs egenskaper er en helt ny og unik funksjon som logger alle betydelige drifts- og romdata, tillufttemperatur, romtemperaturen, utendørs temperatur,  CO2 nivå, luftfuktighet, luftmengde og spjeldposisjon

Airlinq-styringen kan lett bli utstyrt med en nettverksmodul som gir mulighet for en fleksibel oppkobling til de forskjellige nettverkssystemmer.

Driftsdata kan lastes ned til en PC. Dette gir en rask oversikt over driften og muliggjør drift dokumentasjon. Anleggets drift kan derfor optimaliseres.

I en Airlinq CTS kan være opp til 20 forskjellige og individuelt utstyrt ventilasjonssystem betjenes med bare én kontrollpanel.


Alle Airmasters ventilasjonsanlegg er nå utstyrt med en Airlinq-styring, også CV boligserien. CV boligserien er nå en utstyrt med en styring som gir en fullstendig oversikt og mulighet for integrasjon med andre nettverkssystemer, samt muligheten for fuktkontroll via to integrerte fuktighetssensorer.

Systemet har flere funksjoner enn ovennevnte.