- De nye betjeningsplatene matcher ulike innredningsstiler og gjør seg like bra i et industrielt innredet baderom som et klassisk. Dessuten reflekterer de lyset fint, noe som bidrar til en luftig atmosfære, sier Frode Øien, salgssjef hos TECE i en pressemelding.

TECE lanserer også betjeningsplatene TECEsolid i nye metalliske farger og strukturerte overflater. TECEsolid er en robust betjeningsplate som du ofte ser på hotell- og restaurant toaletter, men som også smelter fint inn på private baderom. De nye betjeningsplatene finnes med en linjestruktur i grafitt og nikkel, og samtidig i messing og bronse med diamantstruktur. Den reliefflignende strukturen gjør at overflatene kjennes behagelige å ta på, samtidig som de utrykker robustheten som TECEsolid er kjent for. 

De nye fargene komplementerer TECEsolids basisortiment i børstet og forkrommet rustfritt stål, matt hvit, blank hvit og matt sort.

Samtlige betjeningsplater passer alle TECE sine innbyggingssisterner. De er lette å installere og bak fronten gjemmer det seg høykvalitets spyleteknikk.