Brukermassen til kvalitetssystemet Dextro er i vekst. Kai Johnsen, Daglig leder i VVS Eksperten, ser frem til å kunne tilby det bransjeledende kvalitetssikringssystemet til over 600 medlemsbedrifter.  

– Med Dextro blir det lettere for rørleggerne å produsere effektivt i hverdagen, samtidig som løsningen er med å løfte kvaliteten både i det utførende arbeidet og i rapporteringen, forteller Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten.  

Ser frem til samarbeidet
VVS Eksperten tok kontakt med B Smart etter henvendelser fra medlemsbedrifter som ønsket å ta i bruk systemet.

– Vi inngikk en avtale før sommeren, for kort tid siden deltok vi på vår første messe med VVS Eksperten, som er begynnelsen på et flott samarbeid i tiden fremover, forteller Elise Støle, daglig leder i B Smart.

Dextro inneholder informasjon som rutinebeskrivelser, sjekklister for utføring av oppdrag, avvikshåndtering og kvalitet- og personalhåndbok. Systemet er integrert med Cordel slik at man overfører jobber til utførende rørlegger med tilhørende sjekklister og rutinebeskrivelser. 

– Vi er svært opptatt av å levere et system med høyt faglig innhold. Vi har utviklet løsningen i tett samarbeid med rørleggere og prosjektledere som er aktive brukere av systemet, og fått bistand fra advokater med spesialkompetanse innen sine fagfelt på det juridiske. Nå skal vi jobbe tett med medlemmene til VVS Eksperten for å hjelpe dem i gang med systemet og søknad for sentral godkjenning, bistand for tilsyn, prosjektledelse, HMS, personal- og regelverk spørsmål dersom de ønsker hjelp til dette, forteller Støle.