Armaturene er utstyrt med smarte, innovative og energisparende funksjoner som kaldstart samt energi- og vannbesparende strålesamlere. 10 års funksjons garanti. Aldri trykkslag i røranlegg.  Kjøkkenarmaturer har også en slitesterk overflatebehandling i krom eller børstet krom, og passer i hvilket som helst kjøkken, uansett størrelse. Du kan velge mellom C-tut, U-tut og fleksibel mini proff tut.

- Takdusjen har også flere tekniske forbedringer, som at den er teleskopisk og med løse veggfester. Mest mulig er ferdig montert i forpakningen så monteringstiden vil gå ned. Dusjstrålen er utviklet så komforten er ivaretatt selv om vannmengden går ned. Det er 10 års temperaturgaranti, og 100 prosent skoldesikkert. Maks 48 grader, påpeker Asbjørnsen.

Asbjørnsen legger ikke skjul på at forventningene til nyskapningen er høye. 

- Ja, denne er jeg sikker på vil «ta av» raskt, i og med at den er så enkel å forholde seg til og at den dekker alle krav. 

Også  Arnt Erik Lindseth, salgssjef for FM Mattsson i Norge har stor tro på at dette skal bli en bestselger. 

- Denne serien tar miljøsteget fullt ut, og bidrar til et hyggelig klimaregnskap for byggherren. Det er nå et stadig høyere klimakrav fra markedet som rådgiverne og de store entreprenørene må forholde seg til. Og at produktene har 10 års funksjonsgaranti, må jo i den sammenheng være en gave til markedet. Dette er kvalitetsprodukter du kan være trygg på at holder i mange, mange år. 

- I tillegg er jeg sikker på at våre kunder syntes det er viktig at vi er nærprodusert. Vi er stolte over å kunne produsere armaturer i Mora. Kun 5 timer fra alle de tre store sentrallagrene til grossistene, blir FM Mattsson produsert, påpeker Lindseth.

- Når både våre kunder og vi transportere på den med mest miljøvennlige måten blir jo dette et godt alternativ. Blir spennende og se om grossistene som har søkelys på og transportere varer på den mest miljøvennlige måten, også bruker dette argumentet i sitt prosjekt arbeid. 

- I sum er dette helt i tråd med hva markedet vil ha, avslutter Lindseth.