Til å dele ut priser og overrekkelser var det som det pleier å være, markedssjef Birgitte Tunheim som stod for. Hun delte ut som seg hør og bør, diplomer og blomster til leverandører, årets medlem i kjeden og medlemmer med lang fartstid i kjeden.

I år var over 160 medlemsbedrifter og hele 93 samarbeidspartnere samlet på The Qube. 

Årets medlemsbedrift i VVS Eksperten ble Flaa VVS AS fra Kristiansand. Daglig leder Kjell Arne Olsen fikk stor oppmerksomhet da konferansier Anne Rimmen plutselig huket tak i han ved bordet under middagen, og etter hvert fikk han opp på scenen for en prat. Der fikk han blant annet hyggelige hilsner fra sine ansatte over videolinker som berømmet han som sjef og person. Birgitte Tunheim sa ved overrekkelsen av prisen at Kjell Arne alltid stilte opp på arrangementer i regi av kjeden, og var med på og spre glede og entusiasme rundt seg der han var. Han er en positiv person, og et flott medlem av VVS Eksperten, poengterte Tunheim.


Saken fortsetter under bildet:
Arne Eril Olsen, Flaa VVS  kopi.jpg
Kjell Arne Olsen, Flaa VVS AS

Flaa VVS er en allsidig rørleggerbedrfit med fire ansatte. På sine hjemmesider markedsfører de seg med følgende tjenester:
Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg og i rehabilitering av eldre bygg, nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg. Videre utfører de rørleggertjenester i nybygg eller modernisering av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg. Varmepumper.Installasjon av sentralstøvsuger. Oppussing og modernisering eller helrenovering av badet. Fra mindre utskiftninger av f. eks toalett eller dusjløsning, til helrenovering av baderom, vaskerom og andre våtrom.

De andre prisene gikk til:

Årets direkteleverandør:Foss Bad
På bildet, fra venstre regionsansvarlig Sør, Liv Grandahl, og regionsansvarlig Øst, Rita Opås. 

Foss Bad -1.jpg

Positivitetsprisen: Grundfos 
Bilde. Bjørn Berg

Grundfos -1.jpg

Beste stand på messen: Scala Bad
På bildet ser vi: Foran fra venstre, Marianne Torp Halvorsen, Robert Torp Havorsen. Andre rekke fra venstre, Fredrik D.Halvorsen, Ståle Halvorsen. Tredje rekke: Helt til høyre, Markus Engelstad. 

Scala Bad-1.jpg