Mentorprogrammet i kjeden består av rørleggere med solid erfaring og som bidrar til å skape karrieremuligheter og karrierestøtte til medlemsbedriftene som ønsker tips til å drive enda mer lønnsomt.

Det er rørleggermester Thomas Omlid som skal lede dette arbeidet. Han har i en årrekke drevet rørleggerbedrift med en lønnsomhet de fleste ønsker seg, men som det er svært vanskelig og oppnå, skriver kjeden i en melding. 

- Rørkjøp kjeden har gjennom de siste 10 årene bistått til at bedriftene i kjeden er blant de mest lønnsomme rørleggerbedriftene i Norge og for å kvalitetssikre dette må man kontinuerlig videreutvikle verktøykassen vi som kjede har tilgjengelig for våre medlemsbedrifter, sier administrerende direktør Frank Olsen.

Alle medlemsbedriftene har dette tilbudet tilgjengelig, hvor man kan booke besøk fra personer i mentorprogrammet, å få innspill på en rekke områder som ledelse (daglig drift), tilbud og prosjektering, lønnsomhet som fokus, prosjektledelse, teknisk rådgiving, varme og energi, varmepumper, og VA (vann og avløp). 

- Rørkjøp kjeden har slagordet og visjonen – Det beste valget – som i praksis betyr at Rørkjøp primært ønsker de «beste rørleggerbedriftene» som en del av kjeden. Mange har fra dag 1 vært solide, men det er også svært mange som blir sterkere og mer lønnsomme i Rørkjøp, fordi de er flinke til å bruke mye av verktøykassen og ressursene som er tilgjengelig i Rørkjøp, sier Olsen.

Thomas og hans «team» har allerede besøkt over 10 prosent av medlemsbedriftene i Rørkjøp og svært mange har booket besøk fra mentorprogrammet i tiden fremover. 

- De fleste av bedriftene som har hatt besøk og fått oppfølging, sier at det motiverer til å drive mer lønnsomt. I Rørkjøp er vi svært stolte av å kunne si at vi hjelper alle våre medlemmer med absolutt alle utfordringer de måtte ha, her er vi uten tvil «det beste valget», avslutter Olsen.