Roald Andersen vil gå inn i rollen som administrativ leder med ansvar for økonomi og drift når Ruben er på plass i rollen.

- Vi har levert vekst over lang tid, og opplever stor etterspørsel i flere deler av markedet, og tror med dette at vi er enda bedre rustet for lønnsomhet drift i fremtiden, sier Helge Nordbrønd, som til daglig jobber som Fagligleder i Bryne Rør AS.

- Ruben har  en unik bakgrunn og kompetanse, og vi kjenner ham godt fra rollen som Avdelingsleder VVS og Innemiljø i Norconsult» sier Helge og legger til at de opplever et økende behov for kompetanse i komplekse leveranser i hele Norge. «Ruben har en solid kompetanse og erfaring innen VVS faget og vil med det ha de beste forutsetningene for å bidra til at Bryne Rør AS leverer på fastlagt strategi i årene vi har foran oss. 

- Jeg kjenner godt Bryne Rør, og har jobbet med dem i flere år, og har alltid latt meg imponere over deres evne til å levere omfattende leveranser innen VVS i hele Norge» sier Ruben Skovgaard Slethei, som understreker at han gleder seg veldig til å starte i stillingen.

Ruben Skovgaard Slethei er 47 år, bosatt i Sola kommune. Han har tidligere jobbet i selskaper som Norconsult AS, Rogaland Fylkeskommune, Aibel, FPE AS, Aktiv Sprinkler AS, YIT og DNF AS. Ruben er utdannet VVS ingeniør (2001), Mastergrad Industriell Økonomi (2011) og EMBA (2018) innen ledelse fra Universitetet i Stavanger

Bryne Rør AS er et av Norges største rørleggerselskaper og er en del av Rørleggerkjeden VB.

- Selskapet har levert høy vekst de siste årene og omsatte i 2022 for 103 MNOK. Bryne Rør har i dag 50 ansatte og leverer VVS prosjekter i hele Norge og har også prosjektvirksomhet i Sverige og Danmark. Bryne Rør AS er eid av Roald Andersen og Helge Nordbrønd, ble etablert i 1965 og holder til i moderne lokaler på Håland Industriområde utenfor Bryne, skriver VB avslutningsvis i pressemeldingen.