Kontrakten omfatter leveranse av tekniske anlegg for både renovering av eksisterende bygningsmasse og nybygg, på totalt over 13 500 kvadratmeter. Byggeprosjektet innebærer en samlokalisering av det videregående skoletilbudet og fagskoletilbudet som tidligere har vært lokalisert i Breivika og Rambergan. Samlet antall studenter på skolen vil være over 1 000, samt omtrent 250 ansatte.

– Dette er et viktig prosjekt for Bravida i Tromsø. Her er vi med på å planlegge og påvirke valg av løsninger som sikrer at elever og ansatte får et bygg med energieffektive løsninger, i tråd med Troms og Finnmark fylkeskommunes krav til bærekraft, sier regiondirektør for region Nord i Bravida Norge, Torfinn Rolandsen i en pressemelding.

Bravida har sammen med hovedentreprenør Peab Bjørn Bygg, samt prosjekterende aktør og byggherre, gjennomført en samspillfase for å utvikle og sikre prosjektet på best mulig måte.

– Vi takker Peab Bjørn Bygg for at vi ble valgt som leverandør av tekniske installasjoner på elektro, ventilasjon, automasjon og rørtekniske løsninger i dette spennende prosjektet, sier Rolandsen.