Prisen ble delt ut av direktør for Virke Byggevarehandel Aslaug Koksvik og administrerende direktør Øyvind Skarholt i Byggtjeneste. 

Juryens begrunnelse for tildelingen av prisen til Eurofusion: 
– Leverandøren har hatt et meget bra aktivitetsnivå og er fremoverlent. Det er 100 prosent dekning på obligatoriske felt, og de har ETIM-dekning på alle produkter. Leverandøren er også blant de beste på dekningsgrad av BIM-filer, og de har et meget høyt nivå på GTIN på alle forpakningsenheter. Arbeidet med basen bærer preg av høy profesjonalitet, skriver Byggtjeneste om vinneren.

Stolte vinnere
Fra Eurofusion AS stilte Truls Knutsen, Michael Krohg fra IT-avdelingen, og Ole Brokhaug, salgs- og markedssjef. 
- Det var veldig hyggelig å få oppmerksomhet og en slik utmerkelse av NOBB, når man legger ned en solid jobb på riktig og nødvendig informasjon og data, sier Michael Krohg i Eurofusion AS, som er en av nøkkelpersonene i bedriften i dette arbeidet. 

- Mange av våre kunder bruker nummerene aktivt, da er det veldig viktig for oss å ha dokumentasjonen på plass. Spesielt på 3D tegninger som våre leverandører etterspør. Det var faktisk en milepæl for oss, sier Truls Knutsen. 

- Det er forskjellige formater av 3D tegninger. Vi har presset på ovenfor våre leverandører for at vi skal få med alle formatene, som er viktig når kundene våre skal se dataene, og at det kommer frem i tegninger i en standard database, sier Krohg.

Gir dette arbeidet et konkurransefortrinn?
- Mange av våre kunder bruker NRF-nummer, og de bestiller på NRF nummer, så ja det gir oss noen fortrinn, Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder på at de kan bestille på disse nummerene. Det er enklere å oppgi de, fremfor lange varenummer, påpeker Knutsen. 
-  NRF-nummerene er også integrert i vår database. Så istedenfor for å slå vårt varenummer, slår man NRF-nummeret. Det funker veldig bra.

Salgs- og markedssjef Ole Brokhaug skyter inn at de er stolt av å ha gått til topps i kåringen. Det gir oss ekstra motivasjon for å jobbe videre med å utvikle basen ytterligere. 

Markedssjef for VAVVS i Norsk Byggtjeneste, Tor Stand Jacobsen, forteller at Eurofusion er et strålende eksempel på en kunde som har stilt forventinger til NOBB og deres database.
- Vi skal tilpasse oss også, der er dere et godt eksempel. Det kaller jeg samhandling, avsluttet Jacobsen, rett etter prisutdelingen. 

Andre finalister i kåringen av NOBB VAVVS leverandør var Macro Design og FM Mattsson.

SNA Europe (Norway) ble kåret til årets NOBBer 2022.