- Jeg traff GK på en bedriftspresentasjon i Bergen og bestemte meg for å søke sommerjobb ettersom det GK driver med passer mitt studie, forteller Ingrid Lie.

Hun har i sommer jobbet med å energimerke 3 ulike bygg (2 bygg på Sørmarka konferansehotell og ett bygg i Lillestrøm), i tillegg til å oppdatere digitale tegninger.

En hyggelig arbeidsplass
- Det var kjempegøy å gjøre noe ordentlig, og ikke jobbe med ‘leke-hus’ slik vi gjør på skolen. Her skulle det jeg gjør faktisk brukes til noe, forteller hun.

Lie forteller at hun har lært mye om det tekniske innen bygg og har fått et positivt inntrykk av GK som arbeidsplass, og skryter veldig av miljøet. 
- Det var bare å spørre hvis jeg lurte på noe, og jeg anbefaler virkelig sommerjobb i GK for andre studenter».

Nå etter en sommer i GK frister det mer å begynne å jobbe når hun er ferdig med bachelor om ett år, enn å ta master.

Skryt av sjefen
- Hun sto på og hadde lyst til å lære, sier Stein Ove Holm som er avdelingsleder på 952, Romerike prosjektering, hvor Ingrid jobbet.
- I tillegg til at vi tjente penger på hennes oppdrag hos oss, er veldig fornøyd med at vi klarte å inspirere Ingrid til å begynne i bransjen etter endt studie.

- Vi solgte inn blant annet energiberegninger til byggherre, selvsagt til en litt lavere timespris enn vanlig. Både vi og byggherren var meget fornøyd, sier Holm som håper at Ingrid vil begynne i GK etter endt utdanning.