- Vi vil gå igjennom sirkulasjon for boligbygg, hvordan unngå magnetitt i systemet, tappevannssystemer og ikke minst vil vi snakke om nyheten MIXIT - en ny shuntgruppeløsning, forteller Maria Lillieström og Terese Lunde Gamlem, henholdsvis VVS Marketing ansvarlig Norge og Sverige & Marketing Manager, Nordic, Benelux & Baltics for selskapet.

Dette er et svensk-norsk samarbeid med kursholdere fra begge land. Fra Norge vil André Barka og Bjørn Berg holde innlegg. Webinarene starter klokka 08.30 og strekker seg kun over formiddagen. Og har du ikke mulighet til å delta live, vil alle fire innslagene ligge tilgjengelige i fire uker etter arrangementet. Da er det bare å melde sin interesse og få tilgang, påpeker de.

For de som er med i livesendingen, er det mulig å stille spørsmål i chatten på hovedscenen, men det finnes også en 1 til 1 chat for hvert enkelt webinar.

Grundfos  event - _MG_7099_Team_GNO_GSV-1.jpg
På bildet ser vi teamet bak Grundfos digitale event den 18.januar. Fra venstre Kenneth Lindvall, Andre Barka, Patrick Linden Maria Lillieström,Bjørn Berg,Terese Lunde Gamlem, Zoltan Kovacs, og Carl Godmark. 

- Vi arrangerte i 2020 et større heldags webinar som vi fikk mange positive tilbakemeldinger på. Nå tilpasser vi oss et mindre event, med konkrete problemstillinger og faginput i forhold til varmesystemer og varmeanlegg, med korte effektive seanser. Dette er et format vi mener passer bra inn i hverdagen til våre kunder, sier Lillieström og Gamlem.

Meld deg på webinaret her

Litt om webinarene:

Webinar 1: Sirkulasjon for varme (varighet 20 min).
For en- og flermannsboliger og mindre boligbygg.

Andrè Barka og Kenneth Lindvall som tar deg gjennom ALPHA serien og MAGNA3-pumpene, de ulike bruksområdene og hvilke reguleringsmuligheter som finnes i pumpen. 

Webinar 2: Magnetitt - hva er det og hvordan kan man unngå det (varighet 8 min).
For varmesystemer.

Andrè Barka og Zoltan Kovacs vil kort gå igjennom hvilke utfordringer som kan oppstå når smuss eller magnetittpartikler samler seg i deler av systemet, som radiatorer, ventiler og andre deler, hvorpå det kan oppstå mekanisk feil i varmesystemet. 

Webinar 3: Tappevannspumper - hvorfor og hvilken pumpe velger du når (varighet 12 min).
Spar vann og energi med en tappevannspumpe og økt komfort.

Hvert år sløses millioner av liter vann mens huseiere venter på at vannet skal nå ønsket temperatur. Pumper og resirkuleringssystemer i boliger løser dette problemet. Møt Bjørn Berg og Zoltan Kovacs i dette webinaret og lær mer om de ulike mulighetene som finnes. 

Webinar 4: MIXIT - den nye shuntgruppeløsningen fra Grundfos (varighet 15 min).
For entreprenører, eiendomsforvaltere eller installatører

Bjørn Berg og Kenneth Lindvall introduserer nyheten Grundfos MIXIT. Du finner en løsning for alle typer jobber som er velegnet for oppvarming eller avkjøling i både liten og stor skala. Å redusere antall komponenter til bare to og integrere dem i en komplett løsning gjør det enklere å bygge en shuntgruppe. Dette reduserer tiden som går med til installasjon og igangkjøring betraktelig.