Det er Infill AS som står bak boligprosjektet sammen med totalentreprenør Eide-Entreprenør AS og Element arkitekter AS. Prisen ble utdelt under Byggdagene 2014.

- GK Norge AS har vært prosjekterende og utførende på ventilasjon og energimerking på prosjektet. D36 som prosjektet heter, var et spennende prosjekt å delta være med på, forteller prosjektleder Jon Anderssen i GK Norge AS.

- Det er et veldig spesielt prosjekt og det har blitt et veldig artig bygg. Det skiller seg veldig ut, mener Anderssen, som ikke hadde noe å utsette på byggeprosessen.
- Samarbeidet med Eide-Entreprenør fungerte veldig bra, og dette er en samarbeidspartner vi har en lang og god historie med.

Anderssen er sikker på at prisen vil komme godt med.
- Det er stas å få være med på slike ting. Det gjør oss mer synlige for kunder.

Dælenenggata 36 konkurrerte med Askim ungdomsskole, Aquarama Kristiansand og kontorbyggene i Schweigaardsgate 21-23 og Østensjøveien 27 i Oslo i finalen.

I begrunnelsen fra juryen heter det at D36 er:
- Et boligprosjekt som inspirerer alle som tenker arealeffektive og gode boliger i byens pulserende gateliv. Fremragende tilpasset begrensede areal gjennom en arkitektur som løfter hele området. Prosjektet har høy kvalitet i materialer og bygningsmessig utførelse. Et resultat av godt samspill i planlegging og gjennomførelse, og viser retning i byutvikling.