Med budskapet "Gjør det du er best på, så ordner vi resten", inviterer VB både potensielle nye medlemsbedrifter og dagens VB-bedrifter til VVS-dagene 2010!

- På standen vår tar vi imot både medlemsbedrifter, og bedrifter som vurder å bli det. Med konseptene vi tilbyr, får rørleggerbedriftene en verktøykasse for lønnsomhet og utvikling av egen bedrift, sier kjedeleder i VB, Øystein Kjellsen.

Alt som kjedesamarbeidet med VB byr på, er tema på stand E01-31 under VVS-dagene. Invitasjoner er sendt en rekke rørleggerbedrifter over hele landet,

- Det er rom for både små og store rørleggerbedrifter i VB. Vi bearbeider både privat- og bedriftsmarkedet, og har gode konsepter for rørleggerbedrifter med og uten butikkutsalg. Med budskapet «Gjør det du er best på, så ordner vi resten», synliggjør vi hvordan vi jobber med medlemsbedriftene våre, sier Kjellsen videre.

Også rørleggerbedrifter som allerede er medlemmer i VB får en oppfriskning i hva medlemsskapet byr på.
- Det skjer mye i VB, og nye tiltak iverksettes hele tiden. For våre regionsansvarlige er det en takknemlig jobb å kunne presentere nyheter og forbedringer for medlemsbedriftene hele tiden. I en travel hverdag er en gjennomgang nyttig, understreker han.