Viljen til utvikling danner grunnlaget for årets NOBB-konferanse, og konferansen skal gi innblikk i noen av mulighetene som er tilgjengelig for dagens byggenæring, hvordan bransjen kan benytte eksempelvis ombruk og KI som en mulighet og hvilke bransjeinitiativ man bør følge med på.

- Vi er som nevnt i en krevende tid med mange faktorer man skal hensyn ta og som stjeler arbeidshverdagen. Derfor er det viktig at arbeidet med dokumentasjon går så smidig som mulig, og er mest mulig ressurssparende for hele byggebransjen. Vår jobb er å legge til rette for god og helt nødvendig dokumentasjon for at leverandørene skal kunne levere det markedet etterspør mer og mer, påpeker Jacobsen.

Løfte frem spennende initiativ
- Byggtjeneste ønsker alltid å løfte frem nykommer i bransjen, og StartUpTimen vil vi presentere spennende initiativ man bør holde et øye med. I tillegg har vi invitert Byggstand, som er en felles arena for byggenæringens digitaliseringsprosjekter, til å fortelle om sine avsluttende og pågående prosjekter.
NOBB-konferansen arrangeres den 15.-16.november på Meet Ullevål.

- Vi har fått med oss en veldig bra miks av gode foredragsholdere som dekker et stort spenn av dagsaktuelle og spennende temaer. De som kommer vil finne en finne viktig møteplass for byggebransjen når det gjelder data, og dokumentasjon. Håper at VA/VVS-bransjen benytter muligheten til å bli ytterligere oppdatert på det arbeidet som nå gjøres rundt NOBB VA/VVS databasen, og ikke minst hva som blir viktig fremover med hensyn til kravene som gjør seg gjeldene fremover, påpeker Jacobsen.

Hvert år under NOBB-konferansen deles det ut to anerkjente priser som hedrer leverandører som har utmerket seg i næringen. I år er det hele tre VVS-leverandører som er nominerte.

Nominerte for Årets NOBB-VAVVS-leverandør:
GPA Flowsystem AS
Eurofusion AS
FM Mattsson Norway AS
Geberit AS
Makita Norge

Nominerte for Årets NOBBer:
Fritzøe Engros AS
Bergene Holm AS
Combiwood Barkvik AS
Vartdal Plastindustri AS

Programmet finner du her.