- Jeg ser frem til å få utvikle DUSCHOLUX på det skandinaviske markedet med friske øyne og nye kollegaer. Jeg ser også frem til spennende utfordringer og muligheter i rollen som leder for det norske og svenske selskapet. Vårt mål er å bygge et sterkt lag som vil sette spor etter seg i bygge-og VVS-bransjen, sier Yngve Pettersen i en pressemelding.

Yngve startet sin karriere på 1980-tallet som markedssjef i Drammens Rør AS (Badena) i Drammen. Frem til 2014 var han eier og styreleder i VVS Marketing AS. Her representerte han DUSCHOLUX og andre europeiske merkevarer. Da Laufen/Roca kjøpte opp selskapet, fortsatte Yngve som konsulent for Laufen Bathrooms. Deretter ledet han en dusjprodusents satsing i Skandinavia som Brand & Marketing Director.

Bak merket DUSCHOLUX står et sveitsisk-tysk familieforetak og et internasjonalt team som utvikler og produserer baderomsløsninger av topp kvalitet. Fra slutten av 60-tallet har DUSCHOLUX produsert dusjvegger innovativt og nyskapende i ulike materialer. Hovedsetet befinner seg i Thun i Sveits.