Helt fra starten av var ønsket om å utvikle virksomheten stor på begge sider, og på hver sin kant ble selskapene gradvis bygget opp til markante rørentreprenører i Innlandet. 

- Alt er i endring, og med stadig flere og større konkurrenter i markedet tilspisser konkurransen seg. Lysten til å eie selv var fortsatt høy, og for halvannet år siden tok eierne en beslutning om å gå sammen og gjøre felles front, og 1. januar i år ble VVS Øst AS etablert – Innlandets største lokalt eide rørleggerkonsern med 120 ansatte, sier Roaldstveit.

- I hvert av selskapene er det en fantastisk historie som nå bringes videre i ny drakt – YC Amundrud AS. Ny profil, men de samme menneskene. Mye kunnskap og faglig dyktighet skal foredles og videreutvikles til å styrke vår allerede unike posisjon i bransjen. Vi skal fortsatt være en totalleverandør innen VVS og vi rigger nå for å posisjonere oss for enda større oppgaver, men kundefokus og personlig service vil alltid stå i høysetet.

- På Elverum vil vi om kort tid flytte inn i nytt kontorbygg på 600 m2 i Vestheimgata, hvor vi blant annet vil samle all større prosjektvirksomhet i selskapet. Butikken vil også utvides.

Arnstein Amundrud, styreleder VVS Øst, sier i meldingen at det er utfordrende tider i markedet, og prognosene tilsier at det dessverre ikke blir enklere med det første. Men tidspunktet for da å slå sammen selskapene kunne ikke vært bedre, påpeker han.