Mikael Olander, VD och konsernsjef för Bygghemma Group i Sverige sier følgende i en pressemelding tirsdag.
- Med oppkjøpet av VVSKupp styrker vi Bygghemmas posisjon i Norge betydelig. VVSkupp er den største nettbutikken innenfor sitt segment og vil bidra til å styrke Bygghemmas kategoriekspertise og lederposisjon ytterligere. Vi er veldig glade for at VVSkupp sine ansatte blir med videre, og at vi kan få gleden av å bruke deres kompetanse og lederskap som en del av Bygghemmas videre satsning i Norge.

Daglig leder og gründer av Designkupp AS, Håkon Tegneby sier i en kommentar til VVSforum at tidspunktet for å selge nå var gunstig, og ikke minst riktig.
- Vi har hatt flere besøk på døren i forhold til aktører som har ønsket å kjøpe oss, men det har ikke vært riktig i forhold til flere ting. Med Bygghemma Group har kjemi og filosofi stemt fra første stund, så dette er rett partner å selge til, og ikke minst samarbeide med videre. Det er ikke lenger noe som heter lykkelig som liten, skal vi være med i den tøffe konkurransen som råder i markedet, er det helt riktig å få på plass en stor aktør som Byggehemma inn på eiersiden med solid kunnskap om netthandel og med kapital. Det var strategisk viktig for oss å få dette på plass nå, sier Tegneby.

Bygghemma kommer til å fortsette å drive Designkupp AS som en selvstendig enhet innenfor DIY-segmentet i Norge.

VVSkupp kommer til å fortsette med samme produktutvalg og samme webshop som i dag, men at man på sikt kommer til å tilby flere produkter innenfor byggevaresegmentet.

Håkon Tegneby vil fortsette som daglig leder i selskapet og beholder også fem prosent av aksjene i Designkupp AS.