Fra 19. -21.oktober arrangeres VVS-dagene i Lillestrøm. VVS Norge topper laget og stiller med alle kjedekonseptene sine på den tradisjonsrike varemessen. For deres nyetablerte kjedekonsept, VVS Norge Partner, blir deltakelsen ekstra spennende.

– VVS-dagene er blant de viktigste møteplassene for bransjen og tiltrekker seg tusenvis av dyktige bransjefolk fra hele landet. Det er klart at vi gleder oss stort til å presentere vårt nyetablerte konsept for såpass mange potensielle medlemmer, sier Stian Aarstad, kjedeleder i VVS Norge Partner.

Det var tidligere i år VVS Norge Partner, medlemskonseptet spesialtilpasset for små og mellomstore rørleggerbedriften uten butikk, ble lansert. Målet med etableringen var å øke lønnsomheten og øke effektiviteten hos rørleggerbedrifter med en til ti ansatte.

– Vi har holdt god fart i 2022 og teller allerede over tretti medlemmer. VVS Norge Partner tilbyr markedets mest konkurransedyktige priser, gode bonuser og moderne verktøy for små og mellomstore rørleggerbedrifter. Vi ser frem til å fortelle mer om hvordan vi kan gi slike bedrifter en mer lønnsom og effektiv arbeidshverdag, sier Aarstad.

VVS-dagene er den største fagmessen for fagfolk, leverandører og produsenter i VVS-bransjen. Den tradisjonsrike møteplassen fyller 40 år i år og er ventet å samle over 11 000 bransjefolk fra hele landet.

­– Vi topper virkelig laget under årets arrangement med alle kjedekonseptene til VVS Norge til stede. Alle er hjertelig velkomne til standen vår for en hyggelig prat og en god kopp kaffe, avslutter Aarstad.