- Årets fagprogram spenner over entreprenører, byggeier, spennende cases, tekniske løsninger, og retter fokus mot innovasjon og hvordan man lykkes, forteller Egeland. – Vi har som mål å skape nysgjerrighet, få deg som deltaker til å se nye muligheter, tenke samhandling og skape innovasjon. Og ta med deg ny inspirasjon inn i din arbeidshverdag!

Nytt konsept på mini-messe
Årets største nyhet er helt klart Produkttorget hvor det er gratis inngang for alle. Produkttorget ligger i tilknytning til konferansen og inneholder utstillinger fra over 30 leverandører, samt at det kjøres 15-minutters seminarer hele ettermiddagen. Det er gratis entré både til Produkttorget og til seminarene - også for de som ikke er påmeldt selve konferansen.

Vinn iPad Mini!
- På Produkttorget kan alle innenfor bransjen komme og gå hele dagen, forteller foreningslederen engasjert. - Det gir lokalt næringsliv en unik mulighet til å komme i tett dialog med sine leverandører, både eksisterende og nye, og bli de første til å se og ta på produktnyheter. Blant annet lanseres den digitale Rørhåndboka her, noe vi vet det er knyttet stor spenning og forventninger til.

- Egeland legger også til med et lurt smil; - Husk å bli med på konkurransen som arrangeres her! Våre leverandrører har bidratt med fantastiske premier, alt fra iPad mini til sentralstøvsugere, kaffemaskiner og bekledning. Dette er en dag du ikke vil gå glipp av!

Flower Power
Som avslutning på årets VVS-konferanse inviterer foreningen både medlemmer og ikke-medlemmer til en fantastisk festaften på Flor & Fjære i skjærgården like utenfor Stavanger med middag, underholdning og live musikk.

- Vi har stor tro på at arrangementet i Stavanger blir en flott opplevelse - og håper deltakerne vil finne fornyet kunnskap og inspirasjon gjennom konferansen , samt knytte nye relasjoner og opprettholde og utvide nettverk, avslutter Egeland.

Det er fortsatt mulig å sikre seg plass til konferansen.