I 2012 gikk inntektene til Betzy Krisesenter. Salget av kalenderne innbrakte denne gangen 145 000 kroner og målsettingen er minst å ligge på samme nivå, kanskje litt mer. Det er Kirkens Bymisjons prosjekt «FRIMINUTTET» skal få inntektene fra årets mannekalender. «FRIMINUTTET» er et prosjekt spesielt tilrettelagt for barn.

Her har vi førsteside gutten på kalenderen
VVS-bransjen stilt opp

- Det vil si at vi satser på å selge 750 kalendre a 200 kroner per stk. Sponsorinntektene dekker utgiftene, så alt salg går direkte til formålet, presiserer en av de som står bak kalenderen, Heidi Trydal hos Comfort Lier til www.vvsforum.no

VVS-bransjen har stilt velvillig opp som sponsorer og det er tatt bilder av kjekke rørleggere og kjente fjes fra bransjen – i wet T-shirts!  Bildene er nå i de beste hender hos kunstneren Therese Holt, som har fått frie tyler til å utforme kalenderen.

Årets julegave
Det blir lanseringsfest i sine Brødrene Dahls lokaler i Drammen lørdag 28. september. Sponsorer. Kalendergutter, Kirkens Bymisjon og media er invitert.

- Dette bør være årets julegave til damer i rørleggerbransjen. Alle ansatte som har damer ansatt håper vi kjøper, for å støtte en god sak og for å skape litt glede i hverdagen, Kalenderen er ganske uskyldig, men har en herlig snert, påpeker Heidi Trydal.

Det tas i mot bestillinger allerede nå på www.kalenderpikene@gmail.com