- Vi har holdt på i tre år nå og tiden var inne for å foreta noen justeringer. Ny tid krever nye løsninger, og målsettingen er at det skal bli enda mer oversiktlig ,samt at det blir klarere skiller mellom nyhetsstoffet, fagartiklene og annonsene, sier utgiver av www.vvs-forum.no, Stig Grindahl.

www.vvs-forum.no er VVS-bransjens nyeste nettsted, men har i løpet av kort tid etablert seg i markedet og responsen øker jevnt og trutt.

- Vi har etter hvert en solid leserskare og antall treff på våre sider øker markant. Vi kan se tilbake på vårt beste år med tanke på antall brukere av våre tjenester. Det forteller oss at vi har gjort og gjør mye riktig, men det skal ikke være noen sovepute. Vi skal utvikle oss videre og ny design og nye funksjoner inngår i disse planene, påpeker Grindahl.

Innholdsmessig vil www.vvs-forum.no fortsatt bestrebe seg på å ligge i front når det gjelder å speile alle sider ved VVS-bransjen, både på nyhetssiden og når det gjelder å bringe videre faglige, oppdaterte artikler.

- VI kommer fortsatt til å ha fokus på ventilasjon, varme & energi, sanitær og byggautomatisering. Produktnyheter vil også få en sentral plass samt annet smått og godt. For å bli enda bedre setter vi stor pris å bli kontaktet, slik at vi til enhver kan bringe nyheter raskt ut til markedet, sier ansvarlig redaktør, Jon Henriksen.

Som et ledd i www.vvs-forum.nos nysatsing kommer nettstedet med eget trykt magasin i begynnelsen av oktober og i forkant av vvs-dagene.

VVS- forum ønsker å bidra til at vvs bransjen kommer ut med sitt budskap til hele byggesektoren. Magasinet skal ha hovedfokus på ventilasjon, varme- og energiløsninger, samt sanitær og rør- løsninger, og skal distribueres sammen med bladet Byggeindustrien samt til , rørleggere, konsulenter , ventilasjonsentreprenører.
Opplaget er på 22. 000 eksemplarer.

- Det blir et innholdsrikt magasin, hvor vi har hentet det beste fra nettportalen til et annet medium, lover ansvarlig redaktør, Jon Henriksen

Stig Grindahl
Jon Henriksen
Per Henriksen
Ole Daniel Enersen