- Takket være god planlegging av Skarland Press Kurs og Konferanse ble Landsmøtet gjennomført til punkt og prikke. Tilbakemeldingene fra alle har vært entydig positive og gode. Det faglige innholdet har vi fått god respons på og det samme gjelder den sosiale delen. Truls Svendsen var en utmerket konferansier. Han tok VVS-bransjen på kornet og skapte mye latter, sier daglig leder i VVS-foreningen, Thor-Jostein Egeland til www.vvsforum.no.

Griper inn i hverdagen
Mange av foredragene og diskusjonene i etterkant bar preg av endringer og de omstillinger som VVS-bransjen står overfor. Det blir viktigere enn noen gang at VVS-bransjen utvikler og leverer energieffektive og fleksible løsninger for fremtiden.

Saken fortsetter under bildet:

Glade damer og arrangører fra VVS-foreningens gruppe Oslo.

- Mange av temaene er drøftet i forskjellig fora tidligere, men det er likevel viktig å tydeliggjøre dette og gjenta de utfordringer vi har. Alt griper inn i vår hverdag, så vi kan ikke få sagt det mange nok ganger for å bevisstgjøre alle involverte, mener Egeland.

Det var ca. 240 deltakere på Landsmøtet og 30 utstillere denne gangen. Oppslutningen er Thor-Jostein Egeland tilfreds med.  Skarland Press Kurs og Konferanse ga utstillerne også muligheten til å teste ut en ny digital løsning for å  fremme kundekontakten. Dette fungerte godt og tilbakemeldingene var positive.

Skifter kanskje navn
- Det er også viktig at vi utvikler oss og følger med i tiden. Vi kommer til å bruke mer tid på akkurat dette med fornying og utvikling, sier Thor-Jostein Egeland.

- Kanskje på tide å skifte navn fra Landsmøte til noe mer slående, noe som ikke peker i retning av et politisk møte?

- Ja, vi vurderer å skifte navn for å få et mer spisset produkt. Det vil bli drøftelser og diskusjoner knyttet til navnet fremover, så får vi se hva det ender opp med. Vi vil gjerne synligjøre at dette er en VVS-konferanse.

Under generalforsamlingen ble Kathrine Samdal valgt inn som nytt styremedlem. Ellers foregikk møtet i rolige former som forventet på forhånd.