Ordrestyring er en av Nordens ledende teknologiselskaper for skyløsninger til håndverksbransjen. Det danske selskapet har nylig trådt inn på det norske markedet, men har lenge vært ledende i Norden. De har i dag 30 000 kunder, hvorav mange er små og mellomstore bedrifter innen VVS-bransjen. 

- Ordrestyring har dype røtter fra VVS-bransjen og lang erfaring med samarbeidsavtaler som kommer medlemsbedrifter til gode. Vi er derfor stolte over at Norges største VVS-kjede, VVS Eksperten, har valgt å inngå en rammeavtale med oss. Vi er sikker på at kjedens medlemmer vil få stor nytte av vårt system til en fordelaktig pris - og vi vil gjøre vårt for å bidra til en digital og effektiv arbeidsdag, sier Mikkel Leffers Svendstrup, Global Head of Partnerships i Ordrestyring ApS i en pressemelding.

VVS Eksperten er en landsdekkende rørleggerkjede og Norges største VVS-kjede med 575 medlemsbedrifter. 

- Avtalen med Ordrestyring er et viktig ledd for å kunne tilby bransjespesifikke digitale løsninger til våre medlemmer. Vi er opptatt av å finne gode løsninger til medlemmene og det mener jeg de kan få gjennom rammeavtalen med Ordrestyring, sier Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten. 

Rammeavtalen sikrer at kjedens medlemmer kan få tilgang til, er en digital og skybasert verktøykasse som gir bedriften full oversikt over hele verdikjeden sin - fra forespørsel, til timeregistrering og registrering av materialer, og frem til sluttfaktura er sendt kunden. Ordrestyring har et åpent API slik systemet kan integreres med andre systemer.