Det skal lønne seg å være en del av vår kjede, og da må vi kunne by på de beste tjenestene til våre medlemmer. Drifti vil nå tilbys til alle medlemmer og de vil også kunne utvide til det nye Drifti regnskap.

Ønsker å modernisere regnskap
Mange rørleggere opplever at dem ikke kontroll på regnskapet sitt, de mangler informasjon, tidskontroll og oversikt. Systemet støtter dem ikke på den måten man bør forvente med dagens teknologi, dette vil vi endre, sier Knut Magnus Aasli, primus motor i Drifti i en pressemelding. Drifti ønsker å samle deres prosesser i et system, det skal være enkelt å være en Drifti bruker, du skal bruke tiden din slik du vil, ha kontroll. Om du ønsker mer tid til familie, ferie eller enda mer jobbing, det er opp til deg, vi ønsker et system som forenkler din hverdag og samle det i ett enkelt fagsystem, legger Aasli til.


Drifti tenker fremover
Drifti er den yngste av fagsystemene på markedet og har markert seg som innovative og nytenkende. De har sterkt fokus på å endre og tilpasse systemet. Teknologi er i konstant endring sier Eyolf Strømme-Svendsen produktsjef i Drifti, han legger til at det er gjennom konstant dialog med rørleggerne at de har kommet frem til at regnskap var viktig for brukerne. De vil ha alt på ett sted, og det skal vi levere sier Strømme-Svendsen. 

Langt samarbeid
Fremtiden er nå, derfor bygger vi den sammen. Forretningsutvikling og innovasjon er en hjørnestein for å drive en god virksomhet. Vi må hele tiden være på ballen, sørge for at vi ser etter spennende muligheter. Vi tror at tette og langsiktige samarbeid kommer alle til gode, derfor spår vi vårt samarbeid med VVS Eksperten en god fremtid i møte sier Knut Magnus Aasli avslutningsvis.