– Ski-Norge har en lang tradisjon med å samarbeide med VVS Eksperten, og vi er veldig glade for å få en dedikert og viktig samarbeidspartner med på laget, som ønsker å bidra til at ski-VM blir en folkefest i Trondheim i 2025, sier Haakon Jensen, markedssjef i Ski-VM Trondheim 2025.

Han forteller at VM-organisasjonen merker godt at sponsor-Norge har begynt å rette øynene og budsjettene inn mot neste års vintersesong.

– Vi er nå inne i en fase der vi har landet flere store og viktige samarbeidspartnere. Budsjettfokuset rettes mot neste vinter, og vi erfarer at folkefest kombinert med arbeidet vi gjør for å viske bort forskjellene mellom menn og kvinner i skisporten treffer godt blant norske sponsorer. Flere, som VVS Eksperten, er også opptatt av hvordan ski-VM kan bidra til at flere voksne og unge kan komme seg i aktivitet. Det er forventninger vi verdsetter, sier Jensen.

Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten mener at Ski-VM Trondheim 2025 blir ett av de viktigste idrettsarrangementene på norsk jord i dette tiåret. De er derfor stolte av å samarbeide med VM-organisasjonen.

– Vi har bygget synlighet og merkevarekjennskap gjennom skisporten i flere år. VM i Trondheim kommer til å bli sett av millioner av mennesker. I tillegg er vi opptatt av at vår merkevarebygging skal gi noe tilbake til samfunnet. Derfor er dette samarbeidet ideelt på flere måter for oss, sier Tunheim.

Så langt er følgende bedrifter inne som sponsorer i Ski-VM Trondheim 2025: Coop, Stora Enso, Würth, Generali, Manner, SpareBank 1 SMN, Junghans, Swix, Nor Engros, SJ Nord, VVS Eksperten, Adressa, BRP Norway, Scandic, Ticketmaster og Dale of Norway.

I tillegg har bedriftsnettverket Spor over 100 medlemsbedrifter.