Hva slags innvirkning har det fysiske arbeidsmiljøet på effektivitet og produktivitet, og hvordan skape et optimalt inneklima med lavere energibruk?

Innemiljø - Trivsel, helse og produktivitet

Hele 40% av energibruket går til drift av bygninger. I arbeidet med ny TEK 15 varsles krav til passivhusstandard for alle nye bygg. Man bygger ikke hus for å spare energi, men for å skape godt inneklima tilpasset de aktiviteter som et næringsbygg skal romme. Samtidig må vi ikke miste fokus på miljøet.

GK ønsker at man svarer på casespørsmålet over med fokus på innemiljø, helse og produktivitet i næringsbygg. Det er ikke meningen at alle faktorer skal behandles. I søknadskriteriene anbefales det at man velger ut ett eller noen temaer man mener er viktige. Skriv gjerne noen ord om dine tanker rundt løsningen, forbedringer og eventuelle temaer som bør behandles nærmere.

Det vil bli utdelt tre stipender, et på 25.000,- og to på 12.500,-. Det kan være fra 1-3 studenter per gruppe/besvarelse.

Søknadsfristen er satt til 1.desember.

Hva skal sendes inn - krav til søknaden
• Kort tekst (maks 2 sider) om hvordan du/dere tenker å løse oppgaven
• Foreløpig karakter fra studiet

eTildelingskriterier
• Oppgavebesvarelsen - hvordan oppgaven har blitt løst faglig, realitet og kreativitet i løsningsutforming, god fremstilling og klart budskap i besvarelsen.
• Foreløpig karakter fra studiet

Mer info om søknaden finner man inne på www.gk.no