Å sette sitt individuelle særpreg på baderommet, blir derfor stadig viktigere for forbrukeren.

Villeroy & Boch presenterte under ISH en rekke serier som inneholder produkter man kan kombinere på ulike måter, og som bidrar til å sette sitt personlige preg på baderommet.

- Det kommer blant annet til uttrykk i serien Venticello, som byr på et stort utvalg i forskjellige størrelser og farger med mange ulike kombinasjonsmuligheter. Også Architectura- serien kombinerer funksjon og estetikk, med en tidløs eleganse og design, skriver produseneten i en pressemelding.

Tynt design
Det stilles stadig større krav til produsentene om å utvikle designet. Et resultat av dette er at det i dag produseres og fremstilles produkter i tynne materialer. Villeroy & Boch følger trenden og har nylig utviklet porselenet TitanCeram. Materialet er ypperlig til å skape harde, men nette og lekre former på servanter, uttaler de videre i pressemeldingen.

Komfort og hygiene
Villeroy & Boch fokus på hygiene og komfort under messen kom spesielt til syne ved det japansk inspirerte dusjtoalettet ViClean. Ved hjelp av rensing med vann, blir den daglige hygienen lettere,  skånsom og behagelig. I tillegg har produsenten designkonseptet DirectFlush med åpen spylekant.
- Dette konseptet finnes på flere toalettmodeller, noe som gir optimal spyling og forenkler renholdet, påpeker de videre.

Saken fortsetter under bildet:

Direct Flush -åpen spylekant for enklere renhold

Til slutt i pressemeldingen fremhever de viktigheten av å velge holdbare produkter, også på baderommet. Det handler om alt fra produktets materiale til energi- og vannforbruk.