– Hos oss får du muligheten til å utvikle deg faglig og lære av flinke kollegaer, samtidig som at vi bidrar til å bringe verden videre gjennom å levere løsninger for grønnere og smartere bygg.

Jørgen er energiingeniør i Caverion og jobber med å redusere energiforbruket i næringsbygg. Ganske viktig jobb nå om dagen! I en video du nå kan se på Caverions nye kampanje fremstår Jørgen og andre medarbeidere som selskapets store profiler.  

– Vi har undersøkt hva folk egentlig kan og vet om Caverion, og vi har tydeligvis litt å gå på her. I høst sparker vi derfor i gang en stor synlighets- og rekrutteringskampanje. Selskapet går nemlig bra og vi trenger flere folk. Samtidig ønsker vi å bygge enda mer stolthet internt. En viktig del er å beholde de flinke folkene vi har i Caverion i dag, forteller prosjektleder Hilde Dahl Hjerkinn. 

– I Caverion er det folka våre som er det viktigste vi har. Ingen folk, ingen Caverion. Vi ville at denne kampanjen skulle være så tett på hverdagen hos oss som mulig, og løfte frem alle de fine og dyktige folka som jobber i Caverion. Derfor er det kun folka våre som er «filmstjerner» her, sier hun.

Den tekniske totalleverandøren Caverion jobber med installasjon av ladestasjoner for alle de store aktørene i Norge, energiøkonomisering i bygg, sikkerhet og adgangskontroll for forsvar og politi, og leverte alt av elektro, rør og ventilasjon på det nye Nasjonalmuseet. 

Med 2 300 ansatte på 43 steder og en omsetning siste år på 3,6 milliarder kr i Norge er det jobb å få stort sett over hele landet. Bare i Trondheim skal Caverion i høst ansette 33 nye medarbeidere.