Lettere å oppdage feil og sikre et trygt og sikkert system.

Viega SC-Contur er en verdenspatentert sikkerhetsteknikk som er godkjent av DVGW.
Våre presskoblinger har ”lekkasje-før-presset” indikator, som gjør at man finner lekkasjene under trykktesting, før installasjonen blir satt i drift. Det gir 100% sikkerhet, uansett materialvalg på alle rørdimensjoner (DN10 - DN100) for rørleggere og byggeiere.

Viega sin lekkasjesikring er metallisk og har et lite spor i godset bak O-ringen, noe vi er helt alene om i markedet. Med V-profil pressfittings sin dobbeltpressing blir torsjonssikker (vridning) forbindelse, holdbarheten og høy kvalitet ivaretatt. Pressteknikken bidrar ikke bare til å gjøre det beste rørdesignet og gode installasjoner mulig, men også når bærekraft, tidsbesparelse og økonomiske fordeler er målet.

Saken fortsetter under bildet:

sanpress_inox_s_6_c__2526x2526_95672-1-revidert.jpg

Trykktesting

Lekkasjeindikatoren fungerer garantert mellom 1.0 og 6.5 bar ved tetthetskontroll med vann og mellom 0.022 og 3 bar med luft. Det innebærer at en upresset kobling alltid oppdages og kan forhindre følgeskader innen systemet igangsettes.

Ta gjerne kontakt med Viega og Høiax for enkel prosedyre for trykktesting.

Saken fortsetter under bildet:

Viega - it_gruppeabbildunggrosser_1200x1200_200306-1-1 Revidert.jpg
Viega pressfittings - For trygge sanitæranlegg, varme, trykkluft, kjøling, sprinkel installasjoner med mer.

Viega består testen, selv etter lang tid

Viegas systemverden dekker krav til komplekse utfordringer. Løsningene er grundig gjennomtenkt og enkle å montere. De gir ekstra sikkerhet, som er spesielt viktig der det benyttes mange forskjellige materialer som kobber, bronse, rustfritt stål og alupex systemer. Alle produkter er 100% kvalitetssikret innen de forlater fabrikken.

Se video om Viega SC-Contur: