Regionsfinalen finner sted i kveld under en tilstelning på Hotell Royal Christiania i Oslo.

- Jeg ble kontaktet av Ernst & Young tidligere i år, og møtte deretter opp til et intervju. For noen uker siden fikk jeg beskjed om at jeg var plukket ut til å delfinalen i Øst-Norge, sier Vidar Lien til VVSforum.

”EY Entrepreneur Of the Year” (EOY) er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land. Revisjonsselskapet Ernst & Young står for utvelgelsen av vekstselskaper og er med på å nominere eiere av disse selskapene. Etter en gjennomgåelse av cirka 3.000 vekstselskaper holdes det i kveld regionsfinale hvor 12 kandidater skal kjempe om plass i den nasjonale kåringen som holdes i november. Den nasjonale vinneren er Norges kandidat til ”World Entrepreneur Of The Year” i Monaco året etter.

Gründeren sier til VVSforum at han reiser inn til Hotell Royal Christiania sammen med de to andre eierne i Vito teknisk entreprenør, Bjørn Audun Wilberg og Tom Roar Hanssen.
- Jeg er ydmyk og stolt når jeg ser hvem jeg konkurrerer mot i denne kåringen. Først og fremt må jeg si at det er en glede og en ære å være en av de nominerte blant Norges beste vekstskapere.

Lien startet opp VITO teknisk entreprenør våren 2002 sammen med Tom Roar Hansen og Bjørn Audun Wilberg. Hovedkontoret ligger i Drammen, og VVS-entreprenøren har etter hvert åpnet en avdeling i Oslo og i Vestfold. I dag teller selskapet over 80 ansatte totalt, fordelt på en prosjektavdeling og serviceavdeling. VITO teknisk entreprenør utfører de fleste oppdrag innen rør, ventilasjon, kjøling og automatikk.