Det er på Leknes i Lofoten brødrene Marius og Andreas Vibakk etablerer det nye selskapet Vibakk VVS Teknikk AS. Fra nyåret vil de levere rørleggertjenester fra øverste hylle til hele Lofoten-regionen.

- Det har vært en livslang drøm for oss å starte noe eget. Nå passet timingen perfekt med tanke på både familie og muligheter i markedet. Vi er sikre på at det er plass til enda en rørleggeraktør her ute i havgapet. De første bestillingene har allerede dryppet inn i ordreboka, og vi gleder oss stort til å sette i gang med oppdragene, sier Marius Vibakk, påtroppende daglig leder i Vibakk VVS Teknikk i en pressemelding.

Bedriften kommer til å være medlem av VVS Norge Prosjekt fra dag én. Storebror Vibakk er overbevist om at det ligger store verdier i å være en del av et større lag under etableringsfasen.

- Vi er allerede mottatt gode råd fra VVS Norge og er kjempefornøyde med velkomsten. Særlig tilgangen til fagkyndige folk kommer til å ha en stor verdi for oss under etableringen. Ellers har vi blitt introdusert for VVS Norge Akademiet og all kursingen og tilleggstjenestene som ligger her. Alt dette, i tillegg til de knallgode innkjøpsbetingelsene, var viktige faktorer for at vi valgte å bli medlem av VVS Norge, sier Andreas Vibakk.

Lederen av VVS Norge Prosjekt, Erlend Berg, er overbevist om at Vibakk VVS Teknikk vil bli et strålende tilskudd til kjeden.

- Vi ønsker å være en kjede for mangfoldet av norske rørleggerbedrifter - både de etablerte og de nye – og bidra til å styrke deres konkurransekraft i prosjektmarkedet. Det er gøy og inspirerende å være med fra begynnelsen til Vibakk VVS Teknikk. Vi har stor tro på de to brødrene og ønsker å hjelpe dem med å lykkes.

Berg utbroderer videre hvordan VVS Norge kan bistå nyetablerte bedrifter som Vibakk VVS Teknikk.

- Vi har dyktige rådgivere som tilrettelegger for vekst og bidrar med god driftsoppfølging gjennom ulike verktøy. På denne måten gjør vi nyetablerte bedrifter som Vibakk VVS Teknikk i stand til å styre både virksomheten og prosjektene sine med lønnsomhet.