Stålprofil AS har 30 års erfaring i Norge hvor mesteparten av leveransene er rettet mot blikkenslagere, ventilasjonsmontører, ventilasjonsentreprenører og byggevarer i Vestfold, Buskerud og Telemark. Søsterbedriften Optimalt As som skifter navn til Stålprofil Sør AS 1.januar, dekker Aust-Agder og Vest-Agder.

- I vårt område er vi den største leverandøren innen ventilasjon, tak og fasade, skriver selskapet i en pressemelding.

- For å kunne tilby våre kunder det beste produktet til den beste prisen og med det største utvalget, har vi valgt å satse på Hallstrømsgruppens ekspertise og produktspekter. Vi ser at i en bransje som utvikler seg hele tiden så er det viktig å være et steg foran, sier Fredrik Thorin i Stålprofil AS.
- Dette samarbeidet mener vi vil styrke både oss som leverandører, og ikke minst våre kunder i en hverdag hvor effektivitet og punktlighet har mye å si.

Thorin understreker at de har fått på plass gode avtaler med flere logistikkpartnere som gjør at de nå  kan levere produkter over hele landet med konkurransedyktige priser.

Stålprofil AS opplyser at Hallströmsgruppen er en av bransjens største produsenter av ventilasjonsprodukter.
- Hallstrøms ble startet i 1914 av blikkenslager Carl Theodor Hallstrøm. Tre generasjoner senere har blikkenslagerfirmaet blitt utviklet til en av bransjens mest tekniske og avanserte produksjonsbedrift.