Kjedens ny administrerende direktør, Vidar Skoglund, er nå offisielt på plass og holdt sin første presentasjon for forsamlingen om veien videre.

- For meg var det en fin mulighet til å treffe kjedens medlemmer tidlig og diskutere veien videre. Det var et flott gjeng med fremoverlente synspunkter og stor vilje til å være med på å utvikle kjeden videre. Jeg er meget positiv til fortsettelsen etter dagene i Molde, sier Vidar Skoglund om arrangementet.

Comfort Alta ble årets Comfortør.[/caption]

Årets Comfortør
Hedersprisen Årets Comfortør gikk denne gangen til Comfort Alta. Prisen deles ut til den bedriften i Comfort som utpeker seg på viktige områder i kjeden.
- Rørleggerbedriften Comfort Alta har blant annet et stort fokus på kunden og er opptatt av god service. De har dyktige ansatte, fokuserer på fagkompetanse og kvalitet i leveransene og representerer Comfort-Kjeden på en svært god måte, sier markeds-og kommunikasjonssjef i Comfort, Siw Holter.

Comfort- Kjeden
Det som startet som en interesseforening i 1974 med 20 rørleggerbedrifter lokalisert på Østlandet har utviklet seg til en landsdekkende rørleggerkjede.
- Med over 100 selvstendige medlemsbedrifter og 1000 rørleggere i produksjon, utgjør Comfort en av de største rørleggerkjedene i landet med en totalomsetning på nærmere 1,8 milliarder. Comfort-Kjeden er stolte av å være den eldste rørleggerkjeden i landet og fortsetter arbeidet med å styrke og befeste sin posisjon i fremtiden med stor satsning på faghandel og kompetanse hos sine medlemmer, sier Holter.

- Selv om det var variasjoner i været var både humør og stemning på topp. Deltakerne hadde noen veldig flotte dager sammen, med blant annet sightseeing i rosenes by, besøk i marmor-gruvene og lokal jazz på agendaen.