– Vi skal bli Norges ledende på prosjektgjennomføring og oppfølging innen totaltekniske entrepriser, slår adm. dir. Ingrid Tjøsvold og styreleder Geir Magne Aarstad fast. Dette skal skje innen tre år slår duoen fast ovenfor bygg.no.

Varme & Bad
Bak storsatsningen står rørleggerkjeden Varme & Bad. Den nye tekniske entreprenøren eies av noen store aktører i denne kjedesammenslutningen, samt at flere av de ansatte i det nystartede selskapet også står på eiersiden.

Planene med det nye selskapet startet i 2011. Til å lede det nye selskapet har man ansatt Ingrid Tjøsvold som adm.direktør. Hun har bred erfaring fra blanet annet Mesta drift AS, men kommer senest fra den norske virksomheten til Rieber & søn AS.

Med på stasingen har de også fått en tung aktør gjennom bransjemannen Geir Magne Aarstad, som sitter i en rekke styrer både i og utenfor næringen. Han har blant annet bakgrunn som toppsjef i Skanska Norge, opplyser bygg.no.

Starter opp med syv ansatte
Selskapet starter opp med hele syv ansatte fra første dag. Disse er: Richard Resvoll, Ingrid Tjøsvold, Arne Sivertsen, Jan Rasmussen, Kjetil Balke, Erik Ryttervoll Kvamshagen og Kristian Heldal.

Selskapet skal jobbe som totalentreprenør innenfir ventilasjon, elektro, automasjon og rør, samt prosjektering.

VB Agilis er resultatet av at mange av aktørene i Varme & Bad så at stadig flere prosjekter gikk til totaltekniske entreprenører.