Selveste ordføreren Olav Sindre Roald foresto prisutdelingen som besto av kunsttrykk og diplom, og selvsagt heder og ære.

- Det er et nåløye å vinne denne prisen og kriteriene er mange og tunge, og juryen konstaterte at Valderhaug Rørhandel fylte kriteriene godt. Det stilles krav om god økonomisk utvikling over mange år og solid økonomisk fundament, godt omdømme lokalt og regionalt, samt trivsel på arbeidsplassen. Et siste kriterium er at bedriften har god utvikling av flere forretningsområder for spredning av risiko ved svingninger i markedet. Valderhaug Rørhandel driver lekebutikk i kombinasjon med rørleggeri og baderom, så spredningen er godt i varetatt, skriver Comfort i en pressemelding. 

Valderhaug Rørhandel er en familiebedrift med røtter i lokalsamfunnet og ble etablert i 1979. De gikk inn i Comfort-Kjeden as i 2000 og er godt fornøyde med det. Bedriften drives i dag av Hanna Løvold, Stig Atle og Hildegunn Fylling, og har 14 ansatte og en omsetning på rundt 15 millioner kroner.

Rørhandelen legger vekt på service og god oppfølging, og leverer i dag tjenester og utstyr til nybygg og renoveringsprosjekt over hele Sunnmøre.