Tanken bak roadshowet er å få vist frem et stort utvalg av dusjtoaletter ovenfor publikum. Derfor samarbeider Geberit med lokale rørleggerbutikker og andre forhandlere i åtte norske byer.

- Nå gir vi forbrukeren en mulighet til å oppleve et dusjtoalett for første gang. Vi har en flott spesialbygd truck med dusjtoaletter installert, blant annet den nye toppmodellen Geberit AquaClean Mera. Vi vil sammen med de lokale forhandlerne stå klare til å ønske alle interesserte velkommen inn. I takt med at moderne teknologi og design i stigende grad krever sin plass på badet, blir flere og flere nordmenn nysgjerrige på dusjtoalettet, sier Wenche Sydhagen i Geberit.

Så under Geberits roadshow kan publikum altså se og teste dusjtoalettene på egen kropp, og kanskje få avkreftet et par fordommer om dusjtoaletter.

- Vi håper at mange nysgjerrige vil komme innom og prøve dusjtoalettene. Mange kunder synes det er spennende å skulle teste et dusjtoalett første gang. Men det er synd, for det er faktisk både en behagelig og luksuriøs opplevelse, som samtidig er meget hygienisk, sier Sydhagen.

Ut over å prøve et dusjtoalett kan publikum også delta i konkurransen om å vinne et SPA-opphold for to personer.