Ulrik Rahbek Therkilsen har i de siste to årene vært ansvarlig for vår produksjonen i Norge og har tidligere ivaretatt den daglige ledelsen av den norske forretningen, melder selskapet på sine hjemmesider.

Han overtar posten som adm. direktør etter Arne Malonæs som har valgt å si opp sin stilling. Ulrik Rahbek Therkilsen fortsetter dermed arbeidet med å utvikle forretningen og med å bygge opp den organisasjonen som vi har ambisjoner om i Norge.  

- Med Ulrik som adm. direktør i Norge er det min overbevisning at vi sammen kan intensivere utviklingen med å bygge bro mellom vår norske og danske forretning ved blant annet å bedre kunne trekke på de kompetanser som finnes i konsernet, sier Arne Becker, konserndirektør i MT Højgaard. 

MT Højgaard etablerte seg i Norge ved å åpne kontor i Oslo i 2011. Siden er blant annet Hurum Kommunesenter, Bleiker Skole og leilighetsbygget Rolfsbukta blitt oppført til kundenes store tilfredshet. Akkurat nå arbeides det med oppføring av blant annet en skole, en barnehage og en multihall.