Vestnor Teknikk AS presenterer under VVS-dagene i oktober spesiallaget utstyr for fengsler og institusjoner som er særlig utsatt for hærverk.

- "Dart Valley System" er designet og produsert i uknuselig kompositt material, som reduserer mulighetene for hærverk og selvskading, sier Frode Fardal i Vestnor Teknikk AS.

Servant og WC består av uknuselig komposittmateriale med hvit og glattpolert overflate, gelcoat finish. Dette består av en felles styresentral for styring av 1 servant, 1 WC og 1 dusj. Servanten leveres også med hærverksikre sensorer for kaldt og temperert vann, magnetventiler ½" - 12V DC.

WC leveres med hærverksikker sensor, alternativ med impulsknapp, sisterne med elektronisk spyleventil, sisterne monteres separat i servicerom/skap og skjulte anslutninger, termostatsyrt sentralblander (felles for servant og dusj), skjulte anslutninger.

Dusjarmatur leveres med "antiheng sparedusjhode" magnetventil ½" - 12V DC, hærverksikker sensor (alternativ med impulsknapp), termostatsyrt sentralblander som er felles for servant og dusj.

- Alt teknisk utstyr som styresentral, blandeventil, magnetventiler og sisterne monteres i egnet rom/skap med enkel tilgang for service. Eksternt servicepersonell trenger ikke gå inn i boenheten ved service og vedlikehold, sier Fardal.

- Vi presenterer også Rada Sense – elektronisk armatur med berøringsfri start/stopp funksjon samt berøringsfri temperaturregulering og Haws nøddusjer – nye unike spylemunnstykker med nytt spylebilde, sier han.

Internett: www.vestnorteknikk.no