- Tanken om å gjøre noe helt annet har vært der ganske lenge, forteller markedskoordinator Birgitt Stene i en pressemelding til VVSforum.
- Vi ser at oppslutningen på ulike messer er svært variabel, så derfor har roadshowet blitt en realitet. Traileren gir oss muligheten til å invitere kundene til å besøke oss der de er, og som alltid er det bred kompetanse og høykvalitetsprodukter som er i fokus sier hun.

Total skal Trox Auranor besøke hele 34 steder og totalt er det lagt opp til 43 utstillingsdager i Norge, Sverige og Danmark. Traileren kjører fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord.
- Vi har med oss alt fra tradisjonelle tilluftsventiler til høyteknologiske løsninger for behovsstyrt ventilasjon og labventilasjon, for å nevne noe. I tillegg har vi flere spennende produktnyheter som blir lansert under roadshowet, så det er absolutt verdt et besøk.  forteller Stene.

Stene forteller videre at planleggingen av turneen har vært en tidkrevende, men spennende og morsom prosess.
- Vi må si oss både stolte og fornøyde med hva vi har klart å få til, takket være dedikerte ansatte her på Trox Auranor. Vi er så heldige å ha fått med oss noen flotte sponsorer på prosjektet og som vi også ønsker å takke.

Nå håper Trox at alle bransjekollegaer vil ta seg tid til å besøke dem, når de kommer rundt i landet til ulike plasser. Hvilke steder som skal besøkes, hvor traileren er parkert og når den er åpen, finner man på leverandørens egne hjemmesider og på sosiale medier.