Thomas Lavold
Thomas Lavold er ansatt som Prosjektingeniør Entreprise i GK Inneklima AS, Tromsø.

1. mars 2016 tiltrådte Thomas Lavold stillingen som Prosjektingeniør Entreprise i GK Inneklima i Tromsø.

Thomas er 26 år og kommer sist fra Universitetet i Tromsø, hvor han studerte Prosess & gassteknologi. Han var ferdigs med disse studiene våren 2016. Han tok ved flere anledninger siste året under studiene kontakt med kontoret i Tromsø, og fikk  her tilbud om jobb.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør med tilhørende oppgaver. Han har ansvar for å følge opp Tromsø sitt første bygg som benytter seg av Lindinvent. Dette bygget vil bli BREAM sertifisert og har mange gode, spennende og vanskelige utfordringer.

GK ønsker Thomas velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!




Sverre Texdahl
Sverre Texdahl er ansatt som Prosjektutvikler Salg og marked i GK Inneklima AS, Trondheim.

1. mars 2016 tiltrådte Sverre Texdahl stillingen som Prosjektutvikler Salg og marked i GK Inneklima i Trondheim.

Sverre er 55 år og kommer sist fra Caverion Norge AS hvor han jobbet som avdelingssjef, med ansvar for prosjektvirksomheten i Region Midt-Norge.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektutvikler med tilhørende oppgaver. Hans hovedbeskjeftigelse vil bli innledende prosjektfase, med prosjektering og planlegging, med ekstra fokus på de flerfaglige prosjektene og leveransene som gjennomføres.

GK ønsker Sverre velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!



Vebjørn Johansen
 
Vebjørn Johansen er ansatt som Montasjeleder Ventilasjon i GK Inneklima AS, Bodø.

3. mars 2016 tiltrådte Vebjørn Johansen stillingen som Montasjeleder Ventilasjon i GK Inneklima i Bodø.

Vebjørn er 31 år og kommer sist fra Caverion hvor han arbeidet i 9 år. Han hadde ulike roller i selskapet og arbeidet med bl. annet; måltaking av teknisk rom, montering og isolering av ventilasjonskanaler, service på ventilasjonsanlegg og en del kundekontakt med privat- og bedriftskunder.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Montasjeleder med tilhørende oppgaver. Han vil blant annet jobbe med kontroll av montasje på anlegg, representere GK på byggemøter, tidvis montering selv, kontrollere fakturaer, samt kontroll og bestilling av deler til byggeplass, og sikre leveranser til avtalt tid og pris.

GK ønsker Vebjørn velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!
TEKST HER
Vebjørn Johansen