Odd Erik Sandøy 
Odd Erik Sandøy er ansatt som Prosjektleder Byggautomasjon i GK Inneklima AS, Oslo.

1. mars 2016 tiltrådte Odd Erik Sandøy stillingen som Prosjektleder Byggautomasjon i GK Inneklima i Oslo.

Odd Erik er 30 år og kommer sist fra selskapet Norconsult. Han startet her i 2009, og har hatt flere roller, blant annet som rådgivende ingeniør innen fagfeltet elektriske installasjoner på vei og bane, i tett samarbeid med Statens veivesen.  Fra 2012 byttet han i Norconsult avdeling og begynte å jobbe med sykehusinstallasjoner. Disse årene hadde han roller som ingeniør, disiplinleder, prosjektleder og tverrfaglig koordinator.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder med tilhørende oppgaver. Han vil blant annet styre egne prosjekter i forbindelse med nye installasjoner i bygg.

GK ønsker Odd Erik velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!


Ronny Inge Grimeland
Ronny Inge Grimeland er ansatt som Prosjektleder Entreprise i GK Inneklima AS, Førde

1. mars 2016 tiltrådte Ronny Inge Grimeland stillingen som Prosjektleder Entreprise - i GK Inneklima i Førde.

Ronny Inge er 50 år og kommer sist fra Norconsult, hvor han jobbet med prosjektering og tegning av store- og små anlegg, innenfor varme, ventilasjon, sprinkler og sanitær. Før dette gikk han på Ingeniørhøyskolen i Trondheim

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder med tilhørende oppgaver som; estimering av oppdrag, bestilling av ulikt materiell, samt planlegging av fremdrift i deltagende prosjekter. Han er også utleid til GK Rør AS som prosjektleder for utbyggingen av Finmarkshallen.

GK ønsker Eivind velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!




Eivind Kjellman Opgård
Eivind Kjellman Opgård er ansatt som Prosjektleder Service/rehabilitering i GK Inneklima AS, Alta.

1. mars 2016 tiltrådte Eivind Kjellman Opgård stillingen som Prosjektleder Service/ rehabilitering - i GK Inneklima i Alta.

Eivind er 25 år og kommer sist fra Norconsult, hvor han jobbet med prosjektering og tegning av store- og små anlegg, innenfor varme, ventilasjon, sprinkler og sanitær. Før dette gikk han på Ingeniørhøyskolen i Trondheim.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder med tilhørende oppgaver som; estimering av oppdrag, bestilling av ulikt materiell, samt planlegging av fremdrift i deltagende prosjekter. Han er også utleid til GK Rør AS som prosjektleder for utbyggingen av Finnmarkshallen.

GK ønsker Eivind velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!