Daglig leder Bjarne Haugland i VA og VVS Produsentene (VVP)  stråler som en sol etter at årets Bygg Reis Deg er vel i havn. – Stemningen sto i taket hele veien, og det var høyt under taket, fastslår han.

Daglig leder Bjarne Haugland i VA og VVS Produsentene (VVP) kan fortelle om svært god stemning under Bygg Reis Deg, der VA- og VVS-produsenter var samlet i samme paviljong. – Neste gang – uten usikkerhet knyttet til koronasituasjonen – blir vi enda flere, lover han.[/caption]

Til tross for stor usikkerhet i forkant om det lot seg gjøre å gjennomføre årets messe på grunn av koronasituasjonen, ble den landet på en imponerende måte. Bygg Reis Deg befestet således sin posisjon som en viktig felles møteplass for produsenter/leverandører, forhandlere, fagfolk og publikum. - Og ekstra stas var det at vi var representert med en stor paviljong og 12 produsenter innen VA og VVS, sier Haugland.

På fellesstanden deltok Geberit, Pipelife, Villeroy & Borch, Optima Bad, Uponor, Armaturjonsson, Mora, LK Systems, Grohe, Scala Bad, Lyngson, Laufen, Linn Bad, Roth Norge, og Helnor.

- På messen får man muligheten til å snakke direkte med produsenten/leverandøren, samt få fram de riktige kvalitetene.  Selv om store deler av landet har ligger i dvale under koronapandemien, har det vært masse innovasjon. Det er mye nytt og spennende som kunne presenteres, som spenner fra kommunalt vann og avløp til teknologi innen varme og energi til design på badet. Og ikke minst alt som har med bærekraftige produkter å gjøre.

Han påpeker at de som organisasjon har høyt fokus nettopp på bærekraft, hvor mye handler om digitalisering og dokumentasjon. Områder hvor de gjerne vil bidra til fortgang.

- Alle leverandørene både innen anlegg og bygg er med på denne reisen, og de utfordrer oss hele tiden. De er spennende med alt som skjer, og vi har mange uløste oppgaver her i landet. I tillegg er det stort fokus på boligen. Det investeres mange i hjem, og vi kan ikke understreke nok viktigheten i å holde seg til gode produkter og gode håndverkere. Få jobben gjort skikkelig, så blir det bra hjemme!

På standen til Geberit i VA/VVS paviljongen var det to glade herrer i Lars Finn og Tom Arne Endresen som passet på når VVSforum var innom.[/caption]

Heidi Pedersen og Line Haug fra Uponor[/caption]

 

Her ser vi Marius Ellefsen og Espen Henriksen fra Armaturjonsson, samt Are Skaar Nielsen fra Rørentreprenørene Norge.[/caption]