I tillegg har han drevet og eid V&B bedriften Veto Rør AS sammen med Vegard Bjørnstad til og med 2009.

Tom Hauger sitt ansvar i FLOW Meisingset VVS har de siste årene vært variert. I de årene han har vært der har han hatt ansvar for prosjektavdelingen, effektivisering og prosessutvikling, samt kalkulasjon, leverandører og leder for innovasjon og kompetanseutvikling.

Rør assistanse er et konsulentselskap som skal hjelpe rørleggerbedrifter i SMB segmentet til å våge å ta skrittet videre til de større prosjektene, samt hjelpe større rørleggerbedrifter med det de selv ikke finner tid til, eller ikke ønsker å ha egne ansatte til.

Rør assistanse utfører tjenester innenfor, kalkulasjon av mellomstore og til de største prosjektene innen bolig og næringsbygg, utarbeider detaljerte risikoanalyser av anbudsgrunnlaget, utarbeidelse av komplette tilbud iht NS 8415/8417, deltar i avklaringsmøter og kontraktsforhandlinger, prosjektutvikling, rådgivning og oppfølging av varslinger i prosjekt, samt utarbeidelse av LEAN-plan av bedrifter, samt enkeltstående LEAN-prosesser. I tillegg arrangerer man anleggsleder-kurs.

Hauger sier han gleder seg til å ta fatt på nye spennende oppgaver for sine tidligere
konkurrenter.