Jan Gunnar Ludvigsen 
Jan Gunnar Ludvigsen er ansatt som Serviceingeniør Byggautomasjon i GK Inneklima AS, Bergen.

1. mars 2016 tiltrådte Jan Gunnar Ludvigsen stillingen som Serviceingeniør Byggautomasjon - i GK Inneklima i Bergen.

Jan Gunnar er 30 år og kommer sist fra Siemens Building Technologies, hvor han jobbet med romstyring og KNX, både innenfor service og prosjektering av nye anlegg. Han ble uteksaminert fra  Høyskolen i Bergen 2014, hvor man tok en bachelor i Automatiseringsteknikk.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Serviceingeniør med varierte arbeidsoppgaver og arbeidshverdag. Oppgavene vil bestå i bl. annet: feilsøking i eksisterende anlegg, skifte ut defekte komponenter, installasjon av komplette styringssystemer (med den programmeringen og igangkjøringen dette innebærer), små og store serviceoppdrag, bistå GKs kunder med de utfordringene de måtte ha innen styring av bygg.

GK ønsker Jan Gunnar velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Henrik Bjørnar Stensrød Andresen
Henrik Bjørnar Stensrød Andresen er ansatt som Prosjektleder Entreprise i GK Inneklima AS, Porsgrunn.

29. mars 2016 tiltrådte Henrik Bjørnar Stensrød Andresen stillingen som Prosjektleder Entreprise - i GK Inneklima i Porsgrunn.

Henrik er 41 år og kommer sist Sweco i Seljord, hvor han arbeidet som VVS rådgiver, hvor han lagde detaljprosjekterings underlag i G-prog og DAKet i Autocad. Her hadde han ansvar for egne prosjekter og fulgte opp disse i samarbeid med byggherre. Før dette arbeidet han i YIT (Caverion) som tekniker, serviceleder og prosjektleder innen ventilasjon. Han har fagbrev som automatiseringsmekaniker, teknisk fagskole og energirådgiver skolen.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder med varierte arbeidsoppgaver og arbeidshverdag. Oppgavene vil bestå i bl. annet: prosjektering innen ventilasjon, og oppfølging av egen prosjekter, følge opp leveranser og estimering av oppdrag, samt sørge for god kundekontakt. Han har allerede overtatt 2 prosjekter: Kølnes kontorbygg, nybygg på ca 5000m2, hvor det skal benyttes Lindinvent. Og Klostergata 30, som er rehabilitert med nytt ventilasjonsaggregat på 17500m3/h også her med Lindinvent løsning.

GK ønsker Henrik velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!