Som for de tidligere energi- og miljøkonferansene er primus motor i prosjektet ildsjelen Kai Hollstedt. Arrangør er Nordiske Seminarer AS og KH Consult i samarbeid med Høgskolen i Oslo og Akershus.

I likhet med tidligere energi- og miljøkonferanser, er det et bredt program med foredrag og demonstrasjoner. Blant foredragsholderne er representanter fra næringslivet, forskningsinstitusjoner og offentlige myndigheter.

Kai Hollstedt beskriver det slik: ”Nettverksamlingen er en invitasjon til dere som er med i byggeprosessen ved nybygging og rehabilitering eller som drifter og forvalter næringsbygg/boliger.”

Et av hovedtemaene blir ventilasjon i bygg. Av produktområder som tas opp  kan nevnes lyskilder, isolasjonstyper, inkludert vinduer og glass, og sentral driftskontroll. Som på tidligere Kielkonferanser blir det også demonstrasjoner og skryt av produkter som anses å være spesielt energieffektive og miljøvennlige.  

Programmet om bord på Color Fantasy begynner torsdag 22. klokken 12. Båten ankommer Oslo lørdag klokken 10. Fredag formiddag har deltakerne noen timer for seg selv i Kiel.

For nærmere opplysninger, kontakt Kai Hollstedt på telefon: 918 30 574, E-post: kai@khconsult.no