- Bransjen står foran spennende utfordringer og muligheter i årene som kommer og da er det viktig for styret å sikre at Bademiljø har rett lederkompetanse til å lede kjeden på denne reisen fremover. Styret er derfor er svært fornøyd med å få en kapasitet som Thorbjørn Theie med på Bademiljø laget, skriver kjeden i en pressemelding.

Thorbjørn startet sin karriere innen idretten og i Forsvaret, før han etter hvert har opparbeidet seg en lang og imponerende merittliste og erfaring fra næringslivet, ikke minst fra Norgesgruppen, der han satt sentralt i konsernledergruppen med blant annet ansvaret for Kjøpmannshuset. Videre var han toppsjef for ICA Norge fra 2012 og frem til salget av ICA Norge til Coop var gjennomført.

-Jeg ser frem til denne oppgaven og er både ydmyk og takknemlig for å få muligheten til å lede Bademiljø inn i en meget spennende tid for bransjen. Jeg ser frem imot å møte ansatte, forhandlerne og samarbeidspartnere – og sammen legge gode offensive planer fremover for Bademiljø, sier Thorbjørn Theie.