Thomas kommer fra Byåsen har bred erfaring innenfor fagfeltet, og med et svennebrev i tillegg til 13 års erfaring i ryggen fra rørleggerbransjen.

- Lekkasjesikring er et marked som vokser, både fordi vannskader er en stor utfordring for huseiere og forsikringsbransjen, og fordi myndighetene med TEK17 stiller krav til lekkasjesikring i nye bygg. Waterguard har siden 1990 - tallet vokst til å bli en av markedets ledende selskaper på lekkasjesikring i hjemmet. Med over 550 000 produkter installert i norske hjem, og at syv av ti nybygg får våre produkter installert, skriver selskapet i en pressemelding.

- Jeg ser frem til en variert og spennende hverdag, møte nye folk og skape god kultur rundt selskapet og produktene. Jeg gleder meg veldig til å hjelpe kunder på best mulig måte,å skape gode
 kundeforhold på tvers av regioner. Det er en godt etablert bedrift med utrolig hyggelige ansatte.

Waterguard skriver videre i pressemeldingen at de nå flyttet inn i nye lokaler i Hornebergvegen 7A i Fossegrenda. Per dags dato sitter, Thomas Berg, Regionsjef for Waterguard Møre, Trøndelag og Nord-Norge alene på kontoret, men håper at flere medarbeidere på sikt vil dele samme lokaler. 

- Det er utrolig morsomt med nytt lokale. Det er ikke vanskelig å finne frem til oss mellom alle grossistene i Trondheim og døren er alltid åpen hvis man ønsker en liten prat. Vi sitter også rett ved aktører som OSO Hotwater, IMI og Uponor som vil muliggjøre «to fluer i en smekk» om behovet er der. Vi ønsker alle velkommen, og vi gleder oss til et godt samarbeid avslutter de i pressemeldingen.