Dette var et styremeldt oppbud, og bobestyrer er allerede oppnevnt. Hva som vil skje med virksomheten videre, er fortsatt usikkert.

- Det er dårlige økonomiske resultater over tid som har forårsaket denne utrolig triste situasjonen. Det har selvfølgelig gjort utslag i en svært vanskelig likviditetssituasjon, og som er den direkte årsaken til oppbudet, sier Knut A.Hole i Tema Trading.

Hole presiserer i samtale med VVSforum at dette ikke berører det nye selskapet Macro International AB og deres produkter. Macro dusj vil forsatt selges på det norske markedet. Det var Tema Trading som i sin tid startet salg av Macro dusj på det nordiske markedet, men solgte for et par siden selskapet til Macro International AB.

- Dette er en svært trist dag for alle ansatte og ikke minst med tanke på at vi nå har vist en positivt utvikling omsetningsmessig, og gått med overskudd  i April. Vi kan vise til økt salg på baderomsmøbler, badekar og boblebad hittill i år. I tillegg begynte vi å få fart på salget av vaskeromsmøbler som har vært et nytt satsningsområde for oss, forteller Hole videre.

Det jobber per i dag 32 ansatte i Tema Trading AS.